Klub SAM Kutina

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Narod bez tehničke kulture siromašan je narod !!!

Projekt "SAM SVOJ MAJSTOR"

E-mail Ispis PDF

alt

Početkom listopada 2015. godine počeo se provoditi projekt "SAM SVOJ MAJSTOR"u organizaciji Zajednice tehničke kulture Kutina, a u okviru projekta "Dani tehnike" Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Projekt " SAM SVOJ MAJSTOR" osmišljen je kako bi ojačao ulogu udruga tehničke kulture u edukaciji i materijalnoj pomoći po osnovnim školama grada Kutine.

U projekt su uključene udruge:

Foto video klub Kutina, - Aero klub OSA, - Modelarski centar Kutina,- Klub SAM - Radio klub Kutina,

Osnovne škole u Kutini:

Stjepan Kefelja, - Zvonimira Franka, - Mate Lovraka - Vladimira Vidrića.

Naš temeljni cilj svake udruge tehničke kulture u Kutini je okupljanje mladih, rad s mladima i djecom. Kroz ovaj projekt pokušali smo zadržati kontinuitet radionica i okupljanje što većeg broja djece i mladih u našim udrugama te ih pripremiti za natjecanje mladih tehničara u P-kategoriji na školsko / klupskoj razini.

altaltalt

U sklopu projekta održavaju se radionice robotike ,automatike i modelarstva,foto video radionica i radionica komunikacije i orijentacije.

Voditelji radionica su Goran Šporčić (robotika) Anđelino Engler (automatika) i Irena Tošić (modelarstvo),Gordan Matijević (foto radionica)i Antun Pezić (radiokomunikacije i orijentacije).

Radionica robotike provodi se u Osnovnoj školi Stjepana Kefelje,radionica automatike u prostoru zvjezdarnice Kutina,radionica modelarstva u Osnovnoj školi Zvonimira Franka,foto radionica u zvjezdarnici i radionica komunikacije u zvjezdarnici.

Raspored radionica u zvjezdarnici u Kutini:

Ponedjeljkom 18.00 do 20.00 radionica informatike za djecu

Utorkom 18.00 do 20.00 sati informatičke radionice za odrasle

Srijedom 18.00 do 20.00 sati radionica astronomije

Četvrtkom 18.00 do 20.00 sati radionica automatike.

Petkom 18.00 do 20.00 sati foto video radionica

Subotom 15.00 do 17.00 sati radionica radiokomunikacije i orijentacije.

Ovim rasporedom radionica u zvjezdarnici Kutina, zvjezdarnica se pretvara u Centar tehničke kulture u Kutini.Na ovaj način želimo pokrenuti novi ciklus radionica novog Centra izvrsnosti koji će provoditi radionice sa nadarenom djecom u županiji Sisačko - moslavačkoj.

 

Glavni izbornik


Galerija fotografija